Brunna Buss & Lastbilstvätt AB
Miljövänliga tvätthallar i Kungsängen nära Stockholm

Vår moderna speedwash och gör det själv-tvätthall erbjuder dig med kundkort hos oss möjlighet att tvätta din lastbil eller buss själv, dygnet runt. Vårt mål är rena fordon, nöjda kunder och så lite påverkan på miljön som det bara går. Välkommen till Brunna Buss & Lastbilstvätt nära Stockholm!

Automatisk speedwash - för lastbilar och bussar upp till 25,25 meter

I vår Westmatic-speedwash tvättar du skonsamt rent på 4-6 minuter. Tack vare den korta tvättiden är även väntetiden hos oss kortare än på de flesta andra ställen. Du kör bara in i tvätthallen och bilen tvättas medan du långsamt kör rakt igenom.

Vi ligger strategiskt bra till nära E18 och är de enda som kan erbjuda den här typen av lastbilstvätt i norra delen av Stockholm. Därför är det många som passar på när de passerar Kungsängen på väg till eller från Stockholm. 

Manuell gör-det-själv-tvätthall

I vår gör-det-själv-hall kan du tvätta din buss eller lastbil för hand. Här finns allt du behöver: miljövänliga kemikalier, tvättmedel, högtryckstvätt med mera. Om du önskar dammsuga ditt fordon invändigt finns det självklart en centraldammsugare du kan använda.

Miljövänlig tvättanläggning med konkurrenskraftiga priser

För oss på Brunna Buss & Lastbilstvätt är kvalitet och miljö viktigt. Vi har därför satsat på just Westmatic och ett bra reningssystem. I vårt miljövänliga vattenbehandlingssystem återvinns 85 procent av förbrukningsvattnet som därefter kan användas på nytt. Färskvatten används endast vid eftersköljning. Vi nyttjar även regnvatten från taket i vår tvättanläggning.

Kontakta Brunna Buss & Lastbilstvätt i Stockholm

Önskar du tvätta hos oss? Beställ ditt tvätthallskort redan i dag.

Har du andra frågor? Välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta oss
 
Skicka!


Laddar karta...


Bredd: 500
Höjd: 300
Lat: 59.50858
Long: 17.73249
Zoom: 15
Etikett: Här finns vi!
803